Extruder gríz
A Kukorica extruder gríz az étkezési grízhez hasonlóan humán élelmezésre is használható, de a leggyakoribb felhasználása extrudálással snack gyártmányok alapanyaga. Ebből az alapanyagból készül üzemünkben az extrudált pehelyliszt is.
Minőségi specifikáció:
Nedvesség | max. 14,0% |
Fehérje | 6,5-7,0% |
Keményítő | 65,0-70,0% |
Olaj | max. 1,0% |
Szemcseméret:
630-1250 mikron között | 80,0% |
630 mikron alatt | 20,0% |
Csomagolás:
A készterméket extrudálás céljából élelmiszeripari felhasználásra alkalmas polipropilén zsákba csomagolják.
Minőségmegőrzési időtartam:
Télen | 90 nap |
Nyáron | 60 nap |
Egyéb információkat olvashat a termékről a következő kapcsolódó előírásokban:
A kukorica étkezési gríz élelmiszerre vonatkozó minőség-előírása: gyártmánylap alapján.
Az MSZ EN ISO 9001: 2000 szerint tanúsított minőségbiztosítási.
Az ME 1-2-18/1993 2. kiadás szerint kiépített HACCP termékbiztonsági rendszer.
Codex Alimentarius Hungaricus 2. kiadás.
Mikrobiológiai jellemzők a 4/1998 (XI.11) EÜM rendelet szerint.