Pehelyliszt
A kukorica pehelyliszt élelmiszeripari alapanyag. Speciális kenyérlisztek, speciális gluténmentes sütőipari termékek, valamint egyéb sütőipari alapanyagok készülnek belőle.
Minőségi specifikáció:
Nedvesség | max. 10,0% |
Fehérje | 6,0% |
Keményítő | 65,0% |
Olaj | max. 1,2% |
Szemcseméret:
700 mikronnál kisebb | 90,0% |
700 mikronnál nagyobb | max. 10,0% |
Csomagolás:
a készterméket étkezési célból, élelmiszeripari felhasználásra alkalmas polipropilén zsákba csomagoljuk.
Minőségmegőrzési időtartam:
a gyártástól számított 6 hónap.
Egyéb információkat olvashat a termékről a következő kapcsolódó előírásokban:
A kukorica étkezési liszt élelmiszerre vonatkozó minőség-előírása: gyártmánylap.
Az MSZ EN ISO 9001: 2000 szerint tanúsított minőségbiztosítási.
Az ME 1-2-18/1993 2. kiadás szerint kiépített HACCP termékbiztonsági rendszer.
Mikrobiológiai jellemzők a 4/1998 (XI.11) EÜM rendelet szerint.