Gorombatöret
A goromba töret leggyakrabban corn flakes gyártmányok alapanyaga.
Minőségi specifikáció:
Nedvesség | max. 14,0% |
Fehérje | 6,0-7,0% |
Keményítő | 65,0-70,0% |
Olaj | max. 2,0% |
Szemcseméret:
2500 mikron alatt | max. 10,0% |
5000 mikron felett | max. 20,0% |
Csomagolás:
a készterméket étkezési célból, élelmiszeripari felhasználásra alkalmas polipropilén zsákba csomagoljuk.
Minőségmegőrzési időtartam:
Télen | 90 nap |
Nyáron | 60 nap |
Egyéb információkat olvashat a termékről a következő kapcsolódó előírásokban:
A kukorica étkezési gríz élelmiszerre vonatkozó minőség-előírása: ME 2-61/4 Kukorica őrlemények.
Az MSZ EN ISO 9001: 2000 szerint tanúsított minőségbiztosítási.
Az ME 1-2-18/1993 2. kiadás szerint kiépített HACCP termékbiztonsági rendszer.
Codex Alimentarius Hungaricus 2. kiadás.
Mikrobiológiai jellemzők a 4/1998 (XI.11) EÜM rendelet szerint.