Gorombatöret

 
 

A goromba töret leggyakrabban corn flakes gyártmányok alapanyaga.

Minőségi specifikáció:

Nedvességmax. 14,0%
Fehérje6,0-7,0%
Keményítő65,0-70,0%
Olajmax. 2,0%

Szemcseméret:

2500 mikron alattmax. 10,0%
5000 mikron felettmax. 20,0%

Csomagolás:

a készterméket étkezési célból, élelmiszeripari felhasználásra alkalmas polipropilén zsákba csomagoljuk. 

Minőségmegőrzési időtartam:

Télen90 nap
Nyáron60 nap

 

Egyéb információkat olvashat a termékről a következő kapcsolódó előírásokban:

A kukorica étkezési gríz élelmiszerre vonatkozó minőség-előírása: ME 2-61/4 Kukorica őrlemények.

Az MSZ EN ISO 9001: 2000 szerint tanúsított minőségbiztosítási.

Az ME 1-2-18/1993 2. kiadás szerint kiépített HACCP termékbiztonsági rendszer.

Codex Alimentarius Hungaricus 2. kiadás.

Mikrobiológiai jellemzők a 4/1998 (XI.11) EÜM rendelet szerint.

Copyright

CORNMILL Hungary Kft. 2012.