Sörgríz
A kukorica sörgríz: nevének megfelelően a sörgyártás alapanyaga. Van néhány sör, ami kizárólag kukorica sörgríz felhasználásával készül.
Minőségi specifikáció:
| Nedvesség | max. 14,0% |
| Olaj | max. 1,0% |
| Extrakt (száraz anyagra) | min. 85,0% |
Szemcseméret:
| > 1250 mikron | 2,5% |
| < 250 mikron | 4,0% |
Csomagolás:
A készterméket söripari tovább feldolgozás céljából tiszta fertőzésmentes tartálykocsiban szállítjuk a felhasználó fogadótartályáig.
Minőségmegőrzési időtartam:
| Télen | 90 nap |
| Nyáron | 60 nap |
Egyéb információkat olvashat a termékről a következő kapcsolódó előírásokban:
A kukorica étkezési gríz élelmiszerre vonatkozó minőség-előírása: gyártmánylap alapján.
Az MSZ EN ISO 9001: 2000 szerint tanúsított minőségbiztosítási.
Az ME 1-2-18/1993 2. kiadás szerint kiépített HACCP termékbiztonsági rendszer.
Mikrobiológiai jellemzők a 4/1998 (XI.11) EÜM rendelet szerint.




