Sörgríz

 
 

A kukorica sörgríz: nevének megfelelően a sörgyártás alapanyaga. Van néhány sör, ami kizárólag kukorica sörgríz felhasználásával készül.

Minőségi specifikáció:

Nedvességmax. 14,0%
Olajmax. 1,0%
Extrakt (száraz anyagra)min. 85,0%

Szemcseméret:

> 1250 mikron2,5%
< 250 mikron4,0%

Csomagolás:

A készterméket söripari tovább feldolgozás céljából tiszta fertőzésmentes tartálykocsiban szállítjuk a felhasználó fogadótartályáig.

Minőségmegőrzési időtartam:

Télen90 nap
Nyáron60 nap

 

Egyéb információkat olvashat a termékről a következő kapcsolódó előírásokban:

A kukorica étkezési gríz élelmiszerre vonatkozó minőség-előírása: gyártmánylap alapján.

Az MSZ EN ISO 9001: 2000 szerint tanúsított minőségbiztosítási.

Az ME 1-2-18/1993 2. kiadás szerint kiépített HACCP termékbiztonsági rendszer.

Mikrobiológiai jellemzők a 4/1998 (XI.11) EÜM rendelet szerint.

Copyright

CORNMILL Hungary Kft. 2012.